Jeg tilbyder

Lars FC med kasser i bilen

Bøvler du med sne på skærmen, eller virker det trådløse netværk ikke, så er jeg manden du har brug for! Jeg gør det lettere for dig, at købe nyt TV, radio, antenne eller parabol.

FLEKSIBELT TV MED BOXER

Få tv præcis som du vil have det. Med Boxer bestemmer du selv, hvilke kanaler du vil have, og du har fuld frihed til at tage dine kanaler med dig overalt. Med Boxer Play kan du endda se dine tv-kanaler på din smartphone og tablet. Det er både billigt og nemt. Se dine muligheder med Boxer TV lige her, eller læs mere her.

Jeg kan også levere TV-pakker fra: YouSee, Waoo, Viasat, Canal Digital eller TDC TV

Al elektronik i hjemmet er min hjemmebane, jeg monterer og installerer. Mit speciale er radio, TV, parabol, antenne og trådløst netværk.

Har du fået nyt TV klarer jeg alt det tekniske, så dit TV har det flotteste signal. Og det er lige meget om du har YouSee, Waoo, Boxer, Viasat, Canal Digital, Fiberbredbånd eller TDC (Home, Trio, Duo), jeg kender de tekniske løsninger og kan få det til at virke.Også når det gælder Iphone, Ipad og ITV.

Skal du også have et trådløst netværk koblet på, så klarer jeg også det.

Døjer du med sne på skærmen og skal have justeret din antenne eller have sat parabol op, kravler jeg gerne op på taget. Du kan også få den monteret ved skorstenen eller på gavlen.

Det du køber af mig er min tekniske viden, og jeg lover at det er i orden, når jeg er færdig!